Even voorstellen...


Mijn naam is Ro Zegeren en ik ben 24 jaar en een echte dierenvriend ! 

 

Ik heb mijn diploma van de sprintopleiding dierverzorging en management niveau 4. Deze heb ik behaald bij het AERES MBO in Barneveld. Daar heb ik ook mijn vakbekwaam houder van dieren, hond en kat en vogels behaald. 

 

De liefde voor dieren is er altijd al geweest en mijn grote passie ligt bij honden. Voor dat ik mijn opleidingen ben gaan doen heb ik 3 weken vrijwilligerswerk gedaan in een honden asiel in Portugal. Daar heb ik ook mijn hondje Ollie geadopteerd (foto hierboven).

 

Tijdens mijn vrijwilligerswerk in Portugal vond ik het vooral erg leuk om alle individuele honden te leren kennen en met ze te mogen werken en om ze uiteraard een nieuw thuis te kunnen geven. In Portugal mocht ik met de honden wandelen en verzorgen en soms wat trainen. Daarnaast hadden we ook genoeg tijd om met ze te knuffelen en spelen. De meeste honden daar waren enorm dankbaar voor alle liefde en aandacht die ze daar kregen. Sommige waren nog erg bang voor mensen, maar ook die lieten we 2x per dag uit om ze zo langzaam toch ook aan mensen te laten wennen. 

 

Alle honden in het asiel kregen stuk voor stuk individuele aandacht van de verzorgers en vrijwilligers. Het welzijn van alle honden staat daar echt voorop, wat ik zelf ook zeer belangrijk vind. 

 

Na mijn opleiding ben ik honden uit gaan laten en ben ik mij gaan aanbieden als honden oppas aan huis. 

 

Ik wil graag meer honden en baasjes kunnen helpen door me meer te verdiepen in de positieve manier van trainen. En zo het leven van zowel hond als baasje nog beter te maken. Hiervoor wil ik komend jaar een opleiding te gaan volgen tot professioneel honden trainer. 

 

Voor nu kom ik met enige regelmaat bij Cindy helpen om op jullie geliefde honden en katten te passen die bij haar in het pension verblijven. Dus wie weet zien we elkaar daar eens !

 

Groetjes Ro !