Checklist

Komt uw hond voor de eerste keer? lees dan deze checklist even door. 

 

* Lees vooraf altijd de Algemene voorwaarden

* Tijdig inenten: Zorg minimaal 14 dagen voor verblijf dat uw hond de cocktail-enting heeft en minimaal 7 dagen voor verblijf de hondenhoest enting. 

* Neem altijd het inentingsboekje mee, deze blijft bij ons tijdens het verblijf en krijgt u weer mee bij het ophalen van uw hond

* Meld bijzonderheden altijd vooraf: bijvoorbeeld bij fysieke ongemakken (als mank lopen, epileptische aanvallen, allergieën etc.), medicijn gebruik of dieetvoer. 

 

 

* Geef eventueel een vertrouwde geur van thuis mee (in de vorm van een kleedje of kussentje) wanneer uw hond voor het eerst komt. Let op: geef geen dure manden en/of kussens mee, er is een kans dat het gesloopt wordt. 

* Geef uw hond zijn eigen voeding mee per portie of met een maatbeker. Noteer altijd de naam van de hond op de verpakking. (eigen voerbak is niet nodig)

* Breng uw hond met een normale riem en halsband/tuig. Correctie materialen zijn bij ons ten strengste verboden. (dit zijn bijvoorbeeld: wurglijnen/kettingen, halti's, anti-trektuigen etc.)

* Bereid u voor op het ophalen van uw hond. Wees niet teleurgesteld wanneer uw hond rustig is en veel wilt slapen. Uw hond heeft bij ons veel nieuwe indrukken opgedaan, heeft een leuke vakantie gehad en is moe van het spelen  Net als u wilt hij gewoon even bijkomen van zijn uitje.