Basis cursus

Lessen

Startdatum

Nog niet bekend (start bij voldoende deelnemers) 

 

Duur van de cursus

De cursus duurt 3 weken

 

Locatie

Wordt bekend gemaakt bij start van de cursus. 

 

Doelgroep

Honden die de beginnerscursus hebben afgerond. 

 

Groepsgrootte

Maximaal 6 honden per groep. 

 


Wat houdt deze cursus in

Na de beginners cursus is het nog niet klaar. De hond en eigenaar hebben na het volgen van de puppy- en/of beginnerscursus voldoende kennis om verder te gaan met de basis cursus. Tijdens de basis cursus zullen we oefeningen nog verder uitwerken en de puntjes op de i zetten. 

Ook is er tijdens deze lessen mogelijk iets dieper in te gaan op 1 oefening die voor jullie belangrijk is bijvoorbeeld. 

Leeftijd en inentingen

Honden die de puppycursus en/of de beginners cursus hebben afgerond kunnen verder met deze basis cursus of wanneer je geen 10 weekse cursus wilt volgen en je hond goed luistert maar je tegen enkele dingen aan loopt kun je je inschrijven voor de basis cursus.

 

Honden dienen volgens schema te zijn ingeënt. 

 

Om iedereen zo goedmogelijk en persoonlijk te kunnen begeleiden zullen groepen uit maximaal 6 combinaties bestaan. We starten al bij minimaal 3 combinaties.

Regels

U schrijft zich in voor een cursus, niet voor losse lessen. Dit houdt in dat gemiste lessen niet kunnen worden ingehaald. 

Mocht u de cursus niet willen afmaken, kunt u tot na de eerste les kosteloos annuleren, u krijgt dan 100% van uw cursusgeld terug. Vanaf de tweede les brengen wij het volledige cursusbedrag in rekening.Inschrijven basiscursus

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.