Even voorstellen...
Ik ben Maaike van Tatenhove, ik woon in Oudeschild. Ik heb in 2016 en 2017 mijn vbmo diploma’s gehaald. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen en wandel ik graag met onze hond Sky. Sky is een kruising pomeriaan met husky, misschien beter bekend als de pomsky. Een super lieve hond die zo zijn streken heeft
In de zomer maanden ben ik werkzaam in de kombuis van de TX10 en de TX20. Heel wat anders dan het werken met honden natuurlijk.
Omdat ik altijd al gek ben geweest van dieren, zocht ik iets om daarmee te doen. Via onze hond Sky ben ik in contact gekomen met Cindy. Zij bood mij de kans om haar te helpen en wat honden te gaan trimmen, met als gevolg dat ik het super leuk vind en ik nu dan ook met veel plezier een opleiding en losse workshops/cursussen hiervoor volg.
Vanaf eind november (tot half maart 2022) was Cindy er even tussenuit met zwangerschapsverlof. In deze periode heb ik niet alleen de trim hondjes voorzien van een frisse vacht maar ook de verzorging van de dagopvang hondjes op de dinsdag, woensdag en de donderdag op mij genomen. Dit was even een uitdaging om een goed ritme te vinden maar het is altijd gezellig met zoveel honden om mij heen ! Af en toe zal ik nog helpen in het pension waar nodig, maar verder richt ik mij nu vooral op het trimmen van honden.
Natuurlijk hoop ik jullie snel een keer tegen te komen in de trimsalon of het pension!