Trimservice

Voor het trimmen van uw hond kunt u bij mij terecht. 

 

Het trimmen is altijd afhankelijk van het soort hond en het type vacht. De duur van de behandeling hangt af van wat er gedaan moet worden en in welke toestand de vacht is. 

Voor het wassen van honden heb ik momenteel nog geen geschikte ruimte helaas dus dit kan ik niet doen. 

 

Ik trim momenteel in de entree van mijn pension (we zijn nog druk aan het verbouwen). Ik kom niet aan huis om te trimmen. Grotere rassen kan ik helaas niet doen doordat ik nog geen vaste trimtafel heb waar ze op kunnen staan.

 

Ik reken voor het trimmen €30,00 per uur bij een normaal goed onderhouden vacht.  Wanneer de vacht erg vervilt is en/of in de knoop zit zal er een toeslag bovenop het uurtarief gerekend worden. Ook dient u uw hond goed te behandelen tegen vlooien (en wormen) wanneer ik tijdens het trimmen vlooien tegen kom zal ik hiervoor ook een toeslag rekenen, dit i.v.m. het extra moeten ontsmetten van mijn materiaal en ruimtes. 

 

Wassen doen wij niet, die mogelijkheid hebben we momenteel nog niet. 

 

Ik trim in verband met de drukte in het pension nog maar maximaal 2 honden per dag. Hiervoor heb ik 's morgens om 11 uur een plekje en 's middags om 14 uur. 

 

In de periode januari t/m maart probeer ik een vervangend trimster te regelen, wanneer dat niet lukt zal ik u door verwijzen naar andere trimsters op het eiland. 

 

Voor een afspraak kunt u het best even het onderstaand formulier invullen. 


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.