Voedingsadvies

Hond en voeding

Met mijn "hondenbaan" kom ik veel problemen tegen. Zo ook een stukje voeding. Veel hondenbaasjes weten niet wat ze hun hond kunnen geven en vragen zich regelmatig af: "is dit wel het beste voor mijn hond?". 

 

De markt is enorm en ik begrijp dat je al gauw door de bomen het bos niet meer ziet. Ik vind het belangrijk om per individu en situatie te kijken. Wat heeft deze hond nodig en wat niet? wat zijn de omstandigheden? Spelen er allergieën of andere ziekten mee? Uiteraard kijken we ook naar de wensen en persoonlijke voorkeur van de eigenaar. 

 

Omdat wij op Texel zitten vind ik het ook belangrijk dat voeding goed verkrijgbaar is. Zelf hebben wij een klein assortiment aan voeding en snacks, maar wij werken ook nauw samen met De Texelse Dierenwinkel en kunnen zo in een breder scala aan voedingen (die goed verkrijgbaar zijn op Texel) opzoek naar de meest geschikte en passende voeding voor uw hond. 

Heeft u twijfels, vragen of om welke reden dan ook advies nodig over de voeding van uw hond? neem gerust contact met mij op dan kunnen we een afspraak maken voor een voedingsconsult. 

Kort consult

Heeft u een korte vraag m.b.t. de voeding van uw hond? dan plannen we een kort consult in van ca. 30 minuten. Dit is online of telefonisch ook mogelijk. 


Volledig consult

Bij voedingsgerelateerde problemen zoals jeuk, kale plekken, diarree, braken etc. kunnen we een volledig consult in plannen van ca. 60 minuten. Hierbij ontvang je een verslag van het gesprek en een volledig voedingsadvies op maat voor jou hond. 

 


Neem contact op

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.