Herplaats hondjes

Op dit moment hebben wij geen herplaatsers !

 

Kunt u om wat voor reden dan ook uw geliefde hondje niet meer houden. En bent u genoodzaakt een nieuw huisje te zoeken voor uw lieveling, dan helpen wij u daar graag mee. Gelieve hierover telefonisch contact met ons op te nemen. 

 

Of bent u opzoek naar een hondje? Vul dan onderstaand formulier in. Mochten wij dan bericht krijgen over een hondje dat mogelijk bij u past zullen wij contact met u opnemen. 

 

Wanneer wij een hondje in de opvang hebben voor herplaatsing zal deze onder dit bericht geplaatst worden met alle info. 

 

Zo hopen wij te kunnen bemiddelen en zo hondjes en baasjes te kunnen helpen. 

 

* wij vragen een kleine vergoeding voor honden die hier verblijven tot ze geplaatst zijn zodat wij ze de zorg kunnen bieden die ze nodig hebben 


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Tess is geplaatst!

Dit is Tess, geboren op 07-02-2016 (4 jaar). Een echte dame (waarschijnlijk net loops geweest). Helaas kon ze wegens omstandigheden niet meer bij haar baasjes blijven en gaan we dus opzoek naar een nieuw geschikt huisje voor haar. 


Tess is dus 4 jaar jong en heeft nog een heel leven voor zich. Ze is niet gesteriliseerd en heeft helaas haar entingen ook niet optijd gehad, i.v.m. het corona virus gaan wij kijken of het lukt haar wel weer te laten inenten. Wij hebben haar al wel behandeld tegen vlooien en wormen. Ze is gechipt. 


Tess is geboren op Texel. Ze is een bijzondere kruising, haar moeder is een kruising mopshond en haar vader is de welbekende vermiste hond Grover, een kruising podenco. Er zijn ook nog meer broertjes en zusjes van Tess te vinden op Texel. Ze is een middelmaat hondje. 


Tess is een heel aanhankelijk en energiek hondje. Ze komt graag bij je knuffelen! Ze kan prima met andere honden. Spelen doet ze hier (nog) niet, maar ze vind het prima dat ze bij meerdere honden verblijft. Katten schijnt ook goed te gaan, dit gaan wij nog testen. Verder is ze ook lief naar kinderen (uiteraard wel altijd onder begeleiding van een volwassene). 


Ze kent alle basis commando's zoals zit, en af. Ze loopt netjes mee aan de riem. Loslopen is nog wel een puntje van aandacht. Maar een omheinde tuin vind ze ook prima om lekker los te lopen. 


Al met al, Tess is een geweldig gezinshondje en opzoek naar een mand waar ze de rest van haar leven mag blijven. Heb je vragen over haar of kun jij haar een goed plekje bieden? Stuur mij dan een mailtje.


We zullen de komende tijd nog met Tess wat door trainen om haar beter te leren kennen en zo een goede match te kunnen maken tussen haar en haar toekomstige baasje(s)