Herplaats hondjes


Momenteel hebben wij GEEN herplaats honden


Kunt u om wat voor reden dan ook uw geliefde hondje niet meer houden. En bent u genoodzaakt een nieuw huisje te zoeken voor uw lieveling, dan helpen wij u daar graag mee. Gelieve hierover telefonisch contact met ons op te nemen. 

 

Of bent u opzoek naar een hondje? Hou dan deze pagina en onze facebookpagina in de gaten, hierop zullen wij beschikbare herplaatsers plaatsen. 

 

Zo hopen wij te kunnen bemiddelen en zo hondjes en baasjes te kunnen helpen bij het vinden van een gouden mandje of een hond die past binnen de gezinssamenstelling. 

 

* wij vragen een kleine vergoeding voor honden die via ons herplaatst worden omdat wij hier veel tijd en energie in steken om het beste plekje voor de hond te kunnen vinden. Honden die hier verblijven tot ze geplaatst zijn zullen wij iets meer voor vragen zodat wij ze de zorg kunnen bieden die ze nodig hebben. 


Nena is geplaatst !

Nena is een lieve kruising spaanse water hond met poedel. Een gevoelig type hond, maar een echte lieverd. Ze heeft wel een kleine medische geschiedenis met epilepsie helaas. 

 

Ze is 5 jaar en een echte spring in het veld, ze is blij en energiek. Thuis kan ze ook wel lekker op de bank het liefst tegen je aan lekker liggen te snurken. 

 

Ze kent alle basis commando's, heeft een kleine ervaring met speuren maar vanwege epilepsie zal met hard werken moeten worden opgepast met haar. 

 

Nena kan goed met andere honden (al vind ze ze soms op straat wat spannend). Het liefst plaatsen we haar in een huishouden zonder katten, honden of kinderen zodat ze voldoende rust krijgt. Wel vind ze het heel leuk om zo nu en dan af te spreken met honden vriendjes om lekker te kunnen rennen en spelen natuurlijk. 


Barry is geplaatst !

De kop zegt het al, Barry is een groot blij ei. Een vriendelijke iets wat lompe reu (gecastreerd). Hij komt oorspronkelijk uit Griekenland, als pup is hij naar Nederland gekomen. Het is een jonge hond van juni 2019 (bijna 2 jaar). Kwa ras, ja zeg het maar iets groots met iets liefs denken wij, hij is ongeveer net zo groot als een herder. 

 

Barry is een hele lieve grote hond en kan bij ons met alle andere honden opschieten, groot, klein, reu of teef maakt voor Barry niet uit zolang er maar gespeeld kan worden. 

Barry is een huis met kinderen gewend en vind ze dan ook erg leuk. Hoe hij met katten is, is voor ons onbekend, dit kunnen we nog wel testen.

 

Hij kent de basis commando's en loopt los zijn rondje bos of strand mee, al probeert hij soms toch even zijn neus te achtervolgen. Een GPS-tracker is dus zeker geen overbodige luxe voor hem. Langs de weg houden wij hem aan de lijn. Uiteraard zal hij bij een nieuw gezin moeten wennen en zal hij nog wat dingen mogen leren. Hij werkt graag voor wat lekkers en vind het leuk om wat voor je te doen. Hij kan hier goed alleen zijn, is zindelijk, is ingeënt, ontwormd en ontvlooid. 

 

Barry zoekt een actief gezin waar deze grote jongen welkom is om te komen spelen. Een gezin die lekker met hem gaat trainen en vooral veel spelen en wandelen. Een gezin met andere hond(en) mag mits het natuurlijk goed klikt tussen de honden. Ook een gezin met kinderen is geen probleem mits dit goed begeleid wordt natuurlijk. 

 

We kunnen hier een lang verhaal gaan vertellen, maar Barry is gewoon een schat van een hond die een gouden mandje verdient. Wij zien geen ongewenst gedrag bij hem. We zoeken in eerste instantie een huisje op Texel. Zolang Barry geen huisje gevonden heeft verblijft hij bij ons in pension. 

 

Barry is bij ons gekomen omdat hij helaas wegens privé omstandigheden niet bij zijn baasje blijven. Zijn baasjes zouden dan ook graag contact houden over hoe het met hem gaat. 

 

Heeft bovenstaand verhaal over Barry u enthousiast gemaakt en wilt u komen kennismaken met hem? Stuur ons dan een berichtje via onderstaand contactformulier


Tess is geplaatst!

Dit is Tess, geboren op 07-02-2016 (4 jaar). Een echte dame (waarschijnlijk net loops geweest). Helaas kon ze wegens omstandigheden niet meer bij haar baasjes blijven en gaan we dus opzoek naar een nieuw geschikt huisje voor haar. 


Tess is dus 4 jaar jong en heeft nog een heel leven voor zich. Ze is niet gesteriliseerd en heeft helaas haar entingen ook niet optijd gehad, i.v.m. het corona virus gaan wij kijken of het lukt haar wel weer te laten inenten. Wij hebben haar al wel behandeld tegen vlooien en wormen. Ze is gechipt. 


Tess is geboren op Texel. Ze is een bijzondere kruising, haar moeder is een kruising mopshond en haar vader is de welbekende vermiste hond Grover, een kruising podenco. Er zijn ook nog meer broertjes en zusjes van Tess te vinden op Texel. Ze is een middelmaat hondje. 


Tess is een heel aanhankelijk en energiek hondje. Ze komt graag bij je knuffelen! Ze kan prima met andere honden. Spelen doet ze hier (nog) niet, maar ze vind het prima dat ze bij meerdere honden verblijft. Katten schijnt ook goed te gaan, dit gaan wij nog testen. Verder is ze ook lief naar kinderen (uiteraard wel altijd onder begeleiding van een volwassene). 


Ze kent alle basis commando's zoals zit, en af. Ze loopt netjes mee aan de riem. Loslopen is nog wel een puntje van aandacht. Maar een omheinde tuin vind ze ook prima om lekker los te lopen. 


Al met al, Tess is een geweldig gezinshondje en opzoek naar een mand waar ze de rest van haar leven mag blijven. Heb je vragen over haar of kun jij haar een goed plekje bieden? Stuur mij dan een mailtje.


We zullen de komende tijd nog met Tess wat door trainen om haar beter te leren kennen en zo een goede match te kunnen maken tussen haar en haar toekomstige baasje(s)