NieuwsHondenvoeding en deskundig voedingsadviseur

Ik wilde mij gaan verdiepen in hondenvoeding en graag een eigen voedingslijn opzetten, daarom ben ik een opleiding gaan volgen tot deskundig voedingsadviseur. Deze cursus heb ik onderhand afgerond en de eerste zakken zijn onderhand binnen en liggen klaar voor de verkoop. 

 

Uiteraard liggen de proefzakjes klaar om getest te worden. Vraag mij om advies en neem er gerust een mee wanneer je de hond komt halen/brengen. 


Coronamaatregelen

 

Wij mogen gelukkig open blijven als pension, zo kunnen hondenbaasjes die te werk moeten gewoon hun hond komen brengen

 

Voor de gene die thuis komen te zitten snappen we als je de hond ook thuis houdt. We vragen u wel om duidelijk door te geven via de mail of whatsapp wanneer uw hond niet of juist wel komt

 

Wij verzoeken iedereen die (lichte) klachten heeft die overeenkomen met coronavirus symptomen de hond niet te komen brengen. 

 

Verder vragen we iedereen de hond aangelijnd af te geven en op te halen, wacht even op afstand als je ziet dat er al andere mensen bij de deur staan en we vragen niet te blijven hangen. 

 

Helaas zijn wij in ieder geval tot en met 19 januari gesloten als trimsalon, aanvragen worden genoteerd maar nog niet ingeplant hiermee wachten we tot we weer van start kunnen.

 

Ook komen alle cursussen momenteel te vervallen, hierover later meer.