Nieuws

Wijziging in de openingstijden van het hondenpension

 

 

Vanaf 28 november hielden wij ons al aan deze gewijzigde openingstijden en hebben gemerkt dat dit voor ons veel prettiger werkt en wij nu meer tijd vrij hebben voor de honden. Deze tijden zullen dus geldig blijven !

 

Maandag: 8.00-9.30 uur & 16.30-18.00 uur

Dinsdag: 8.00-9.30 uur & 16.30-18.00 uur 

Woensdag: 8.00-9.30 uur & 16.30-18.00 uur 

Donderdag: 8.00-9.30 uur & 16.30-18.00 uur 

Vrijdag:  8.00-9.30 uur & 16.30-18.00 uur

Zaterdag:  9.00-9.30 uur & 17.30-18.00 uur

Zondag: 9.00-9.30 uur & 17.30-18.00 uur

 

Voor het afhalen van voer of andere dierbenodigdheden kunt u binnen de openingstijden terecht of op afspraak. Stuur daarvoor even een appje of mailtje. 


WE ZIJN WEER OPEN ! 

 

Vanaf 7 maart zijn we al weer 7 dagen per week geopend voor dagopvang en vanaf 20 maart zijn we weer helemaal open en ga ik weer lekker aan het werk. Gelukkig blijft Maaike bij ons om te helpen, zodat ik ook af en toe mijn handen vrij heb voor onze meisjes. 

 

Zelf ga ik alleen op de dinsdagen nog trimmen en Maaike zal op de maandagen en donderdagen trimmen. Voor meer info of een trim afspraak klik hier. 

 

De zomer vakantie zit al zo goed als vol. Reserveer dus op tijd mocht je nog opvang zoeken. Mochten wij al vol zitten werken wij wel met een reservelijst. Reserveer hier. 


Baby nieuws...

 

Super blij zijn wij met de geboorte van onze prachtige dochter en zusje, Lauren Bijl. Ze is geboren op 20 december 2021. Het gaat heel goed met ons allemaal ! 

 


Opening nieuwe trimsalon !

 

 

Met veel trots kunnen wij nu vertellen dat we klaar zijn met de bouw en inrichting van de nieuwe trimsalon ! Tom heeft hard gewerkt om voor mijn zwangerschapsverlof de salon nog klaar te krijgen. Maaike heeft dus de primeur te pakken en mag hier als eerste lekker aan de slag gaan met het trimmen van honden. 

 

Naast het trimmen (kammen, borstelen, knippen, etc.) beschikken we nu dus ook over een mooi honden bad, waar we uw hond heerlijk kunnen verwennen met een wasbeurt !

 

Een afspraak maken, of meer informatie? Dat kan door hier te klikkenEven voorstellen...
Ik ben Maaike van Tatenhove, ik ben 22 jaar oud en woon in Den Burg. Ik heb in 2016 en 2017 mijn vbmo diploma’s gehaald. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen en wandel ik graag met onze hond Sky. Sky is een kruising pomeriaan met husky, misschien beter bekend als de pomsky. Een super lieve hond die zo zijn streken heeft
In de zomer maanden ben ik werkzaam in de kombuis van de TX10 en de TX20. Heel wat anders dan het werken met honden natuurlijk.
Omdat ik altijd al gek ben geweest van dieren, zocht ik iets om daarmee te doen. Via onze hond Sky ben ik in contact gekomen met Cindy. Zij bood mij de kans om haar te helpen en wat honden te gaan trimmen, met als gevolg dat ik het super leuk vind en ik nu dan ook met veel plezier een opleiding en losse workshops/cursussen hiervoor volg.
Vanaf eind november (tot half maart) gaat Cindy er even tussenuit met zwangerschapsverlof. In deze periode zal ik niet alleen de trim hondjes voorzien van een frisse vacht maar ook de verzorging van de dagopvang hondjes op de dinsdag, woensdag en de donderdag op mij nemen.
Met de meeste honden heb ik al kennis gemaakt en sommige van jullie (baasjes) ook al. Natuurlijk hoop ik iedereen snel een keer tegen te komen in de trimsalon of het pension!