Nieuws


Roedelwandelingen

De roedelwandelingen gaan weer van start ! kijk op onze site naar de dag, tijd en locatie en loop gezellig mee

 

Roedelwandelingen - De website van dierverzorgingtexel!


Baby nieuws

 

 

Per 1 december zal ik zelf met verlof gaan. We zijn nog aan het kijken naar oplossingen voor eventuele vervanging. Hierover wordt iedereen die al gereserveerd heeft nog geïnformeerd. 

 

update: het lijkt er op dat de dagopvang (door de weeks) door kan gaan. Dit hoop ik later definitief te weten. 

 

 


Gesloten wegens vakantie

Ook wij willen er dit jaar nog even tussenuit, wij zullen 4 t/m 10 oktober gesloten zijn en van 5 t/m 13 november. 


Kynologisch gedragstherapeut

In augustus start eindelijk na een lange stop vanwege corona de opleiding kynologisch gedragstherapeut weer ! Ik zal hiervoor een aantal dagen naar het asiel in Den Haag moeten voor praktijk dagen. Deze dagen past Tom op de hondjes dus die kunnen gewoon komen. 

Na de praktijkdagen zal ik onder begeleiding van een gediplomeerd gedragstherapeut moeten gaan oefenen en uiteindelijk examen afleggen. 


Start nieuwe cursussen !

Helaas hebben we door corona een poosje geen groepslessen mogen geven. Nu kan dit gelukkig wel weer. Met wat maatregelen kunnen wij veilig cursus geven in kleine groepjes. 


Hondenvoeding en deskundig voedingsadviseur

Ik wilde mij gaan verdiepen in hondenvoeding en graag een eigen voedingslijn opzetten, daarom ben ik een opleiding gaan volgen tot deskundig voedingsadviseur en momenteel volg ik de opleiding tot voedingsdeskundige. De cursus deskundig voedingsadviseur heb ik al behaald en de eerste zakken voer zijn onderhand al verkocht en de reacties zijn geweldig !

 

Uiteraard liggen er ook proefzakjes klaar om te proberen. Vraag mij om advies en neem er gerust een mee wanneer je de hond komt halen/brengen. 


Coronamaatregelen

Wij mogen gelukkig open blijven als pension, zo kunnen hondenbaasjes die te werk moeten gewoon hun hond komen brengen

 

Voor de gene die thuis zijn komen te zitten snappen we als je de hond ook thuis houdt. We vragen u wel om duidelijk door te geven via de mail of WhatsApp wanneer uw hond niet of juist wel komt

 

Wij verzoeken iedereen die (lichte) klachten heeft die overeenkomen met coronavirus symptomen de hond niet te komen brengen. 

 

Verder vragen we iedereen de hond aangelijnd af te geven en op te halen, wacht even op afstand als je ziet dat er al andere mensen bij de deur staan en we vragen niet te blijven hangen. 

 

Als trimsalon en hondenschool moesten we een poosje sluiten maar mogen we nu gelukkig ook weer aan de slag !