Nieuws


Vakantie

31 oktober t/m 13 november zijn wij gesloten

Wij gaan er even tussenuit, in deze periode kunnen wij dus ook geen hondjes opvangen. We zullen een deel van deze dagen ook gebruiken om de verblijven weer op te knappen en zullen 13 november een opendag houden zodat iedereen weer even kan komen kijken. 


Opendag

13 november zullen wij een opendag houden. Iedereen is dan van harte welkom om een kijkje achter de schermen te nemen bij ons. Ook zullen wij natuurlijk klaar staan om al uw vragen te beantwoorden ! 

 

p.s: verdere info volgt nog, ook i.v.m. de op dat moment geldende coronamaatregelen. 


honden trainingen

Gelukkig worden de maatregelen rondom het corona-virus wat versoepeld en mogen wij weer starten met de lessen. Nu we ook alles met onze dochter aardig op de rit hebben ben ik klaar om weer te beginnen met het geven van lessen.

Ook starten wij dit jaar met privé lessen omdat hier steeds meer vraag naar is. Bij voldoende aanmeldingen starten ook de groepslessen weer. 

 

Klik hier om het aanbod aan lessen te bekijken en je in te schrijven. 


Herplaats honden

Op onze pagina hebben we een nieuw tabje gemaakt. Dit omdat wij vraag gevraagd worden te helpen bij het herplaatsen van honden. 

 

Momenteel zoekt Tess een nieuw huisje. Wilt u meer over haar weten lees dan het hele verhaal. Klik hier

 

Update: Tess is onderhand geplaatst ! 


Coronamaatregelen

~ Coronamaatregelen ~

 

Zoals iedereen zullen wij ook maatregelen moeten nemen voor de komende tijd i.v.m. het Corona virus. Wij blijven open zodat hondenbaasjes die gewoon te werk moeten hun hond kunnen blijven brengen. 

 

Voor de gene die thuis komen te zitten snappen we als je de hond ook thuis houdt. We vragen dit wel duidelijk door te geven via de mail of whatsapp ! Ook voor de gene die juist hierdoor extra opvang nodig hebben kunnen ons een berichtje sturen.

 

Wij verzoeken iedereen die (lichte) klachten heeft die overeenkomen met coronavirus symptomen de hond niet te komen brengen. 

 

Verder vragen we iedereen de hond aangelijnd af te geven en op te halen, wacht even op afstand als je ziet dat er al andere mensen binnen staan en we vragen niet te blijven hangen. 

 

Hou de site en Facebook pagina in de gaten voor updates


Baby nieuws

15 februari 2020 zijn wij trotse ouders geworden van onze mooie dochter Hanna Bijl