Nieuws

Oudejaarswandeling

Ieder jaar organiseer ik met oud en nieuw de oudejaarswandeling. Zo ook dit jaar weer. Het idee van de wandeling is om samen het jaar gezellig af te sluiten. 

Voor veel honden is oud en nieuw geen pretje door al het vuurwerk. Door samen te gaan wandelen op het strand, ver van de dorpen vandaan, kunnen honden lekker ongestoord rennen en spelen met elkaar. Als ze dan na de wandeling lekker moe zijn hebben ze hopelijk snachts minder last van al het geknal. 


Dus noteer in je agenda :


Dinsdag 31 december 

13:30 uur (duur: ongeveer 1 uur)

Verzamelen op de parkeerplaats bij paal 17


Ongeacht het weer gaat de wandeling door, want weer of geen weer je hond moet er toch uit. 


Voor meer info kun je mij altijd bellen of mailen.  


Meld je ook aan via het facebook Gesloten

Helaas zitten wij voor de gehele maand december al vol geboekt ! 


Er zijn dus geen plekjes meer vrij (ook niet voor kleine hondjes) 

Alle afspraken in december zijn onder voorbehoud. Afhankelijk van mijn zwangerschap en hoe ik mij voel proberen we door te gaan tot en met de kerst vakantie. Mocht het eerder al niet meer gaan probeer ik vervangend oppas te regelen, wanneer dat niet lukt moet ik helaas alle reserveringen annuleren. Hiervan wordt je dan z.s.m. op de hoogte gebracht uiteraard.


Januari t/m maart zijn wij gesloten. Mogelijk nog langer i.v.m. komst van een kleintje. 


Enkel op de maandag, dinsdag en donderdagen zijn wij voir dagopvang (brengen tussen 8-10 uur halen tussen 16-18 uur) geopend. Wel optijd reserveren want vol=vol. Overnachtingen nemen wij niet aan in deze periode. 


Vragen? Neem gerust contact op met mij. Baby op komst

Even iets anders dan hondjes..wij verwachten in februari ons eerste kindje. (Een meisje ♡)


Geen paniek, voor alle vaste honden (honden die 1 of meerder dagen per week komen) is er een vervangende oppas. Marloes Veen komt speciaal voor de dagjes honden oppassen. Misschien heeft u haar al vaker gezien bij ons. Ze helpt regelmatig en valt in wanneer Tom en ik even niet kunnen. 


Let op: alleen dagopvang is dus mogelijk in de maanden januari, februari en maart. Dat betekend brengen tussen 8 en 10 en halen tussen 16 en 18 uur. Overnachten is niet mogelijk voor deze periode. 


Alleen de maandagen dinsdagen en donderdagen is opvang mogelijk.