Nieuws


Gesloten wegens vakantie

Wij zullen 5 t/m 13 november 2021 gesloten zijn i.v.m. vakantie 

 

Tijdens onze vakanties zullen wij geen mails/appjes/telefoontjes beantwoorden. 


Even voorstellen ...

Ik ben Maaike van Tatenhove, ik ben 22 jaar oud en woon in Den Burg. Ik heb in 2016 en 2017 mijn vbmo diploma’s gehaald. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen en wandel ik graag met onze hond Sky. Sky is een kruising pomeriaan met husky, misschien beter bekend als de pomsky. Een super lieve hond die zo zijn streken heeft
In de zomer maanden ben ik werkzaam in de kombuis van de TX10 en de TX20. Heel wat anders dan het werken met honden natuurlijk.
Omdat ik altijd al gek ben geweest van dieren, zocht ik iets om daarmee te doen. Via onze hond Sky ben ik in contact gekomen met Cindy. Zij bood mij de kans om haar te helpen en wat honden te gaan trimmen, met als gevolg dat ik het super leuk vind en ik nu dan ook met veel plezier een opleiding en losse workshops/cursussen hiervoor volg.
Vanaf eind november (tot half maart) gaat Cindy er even tussenuit met zwangerschapsverlof. In deze periode zal ik niet alleen de trim hondjes voorzien van een frisse vacht maar ook de verzorging van de dagopvang hondjes op de dinsdag, woensdag en de donderdag op mij nemen.
Met de meeste honden heb ik al kennis gemaakt en sommige van jullie (baasjes) ook al. Natuurlijk hoop ik iedereen snel een keer tegen te komen in de trimsalon of het pension!

Kattenpension

 

Per 1 september openen wij onze deuren van het kattenpension !

 

We hebben een mooie kamer omgetoverd tot heus kattenhotel en hopen veel lieve gasten te mogen ontvangen in onze mooie ruime kattenkamer. 

 

Nieuwsgierig? Maak gerust een afspraak met ons om eens te komen kijken. 

 

Klik hier om meer te lezen over de kattenopvang


Baby nieuws 

 

Zoals de meeste onderhand wel weten verwachten wij in december ons 2e kindje. Een meisje !

 

Per 28 november zal ik zelf met verlof gaan, gelukkig hebben we Maaike (loopt nu stage bij mij voor het trimmen). Zij zal per december de dagopvang gaan verzorgen op de dinsdag, woensdag en donderdagen. Overnachten is dus helaas tot 20 maart niet mogelijk. 


Sport en Spel lessen ! 

 

 

Omdat er veel vraag was naar verschillende "fun lessen" heb ik alles samengevoegd onder de naam sport en spel. Tijdens deze lessen staat een goeie en leuke samenwerking tussen baas en hond centraal. 

Er kan worden "gesnuffeld" aan verschillende vormen van hondensport zoals behendigheid, speuren, jacht etc. 

 

Klik hier voor meer informatie 


Baby nieuws

 

 

Eind december/begin januari verwachten wij gezinsuitbreiding ! Hiervoor zal ik per 28 november ga ik met zwangerschapsverlof gaan en kan dan zelf dus geen hondjes meer trimmen/opvangen/uitlaten etc. 

 

Niet getreurd ! Maaike komt de dagopvang voor de opvang honden voorzien. In ieder geval is dagopvang dus mogelijk op dinsdag, woensdag en donderdag (andere dagen alleen bij genoeg vraag). Verder zal maaike ook per november het trimmen van mij gaan overnemen zodat ik wat meer tijd over houd voor Hanna en haar aankomende zusje/broertje.  

 


Kynologisch gedragstherapeut

In augustus start eindelijk na een lange stop vanwege corona de opleiding kynologisch gedragstherapeut weer ! Ik zal hiervoor een aantal dagen naar het asiel in Den Haag moeten voor praktijk dagen. Deze dagen past Tom op de hondjes dus die kunnen gewoon komen. 

Na de praktijkdagen zal ik onder begeleiding van een gediplomeerd gedragstherapeut moeten gaan oefenen en uiteindelijk examen afleggen. 


Hondenvoeding en deskundig voedingsadviseur

Ik wilde mij gaan verdiepen in hondenvoeding en graag een eigen voedingslijn opzetten, daarom ben ik een opleiding gaan volgen tot deskundig voedingsadviseur en momenteel volg ik de opleiding tot voedingsdeskundige. De cursus deskundig voedingsadviseur heb ik al behaald en de eerste zakken voer zijn onderhand al verkocht en de reacties zijn geweldig !

 

Uiteraard liggen er ook proefzakjes klaar om te proberen. Vraag mij om advies en neem er gerust een mee wanneer je de hond komt halen/brengen.