LET OP: van 10 t/m 27 november zijn wij volledig gesloten. Voor zowel hond als kat. 

Reserveren

Openingstijden

Maandag: 8.00-9.30 uur & 16.30-18.00 uur

Dinsdag: 8.00-9.30 uur & 16.30-18.00 uur 

Woensdag: 8.00-9.30 uur & 16.30-18.00 uur 

Donderdag: 8.00-9.30 uur & 16.30-18.00 uur 

Vrijdag:  8.00-9.30 uur & 16.30-18.00 uur

Zaterdag:  9.00-9.30 uur & 17.30-18.00 uur

Zondag: 9.00-9.30 uur & 17.30-18.00 uur

 

Voor het afhalen van voer of andere dierbenodigdheden kunt u binnen de openingstijden terecht of op afspraak. Stuur daarvoor even een appje of mailtje.  

 

Deze tijden hanteren wij om onder andere de rust in de roedels te bewaren. Buiten onze vaste tijden is alleen mogelijk op afspraak. 

 

LET OP: Loopse teefjes kunnen wij NIET opvangen. 4 weken na de 1e dag van de loopsheid kunnen wij de hond weer opvangen. 

Sinds maart 2022 werken wij met een nieuw reserveringssysteem. Je kunt via de knop hieronder registreren of inloggen. Daar kun je boekingen maken, wijzigen of annuleren. 

Wij werken NIET meer met een wachtlijst, dit kost ons veel tijd en het komt zelden voor dat we hier gebruik van hebben kunnen maken. Wanneer we volgens onderstaande agenda vol zitten, zitten we ook echt vol. Wanneer er afmeldingen komen en er weer plek vrij komt zal dat hieronder in de bezettingskalender te zien zijn. Check dus altijd onze site om te kijken of er een plekje vrij is gekomen. 


Beschikbaarheid

Hieronder zie welke dagen er nog plek vrij is, waar niet of wanneer er nog maar beperkt plek vrij is. 

 

Let wel op dat pas nadat wij de boekingen hebben geaccepteerd deze definitief zijn. Het kan dus voorkomen dat er toch geen plek meer vrij is op een dag. Boek dus altijd ruim van tevoren om teleurstellingen te voorkomen. 

 

Pas vanaf 1 oktober 2022 is het mogelijk om te boeken voor 2023. 

 

LET OP: KLIK OP DE GEWENSTE DATUM, WANNEER DEZE ROOD IS KAN HET ZIJN DAT ONS KATTENPENSION VOL ZIT EN ER NOG WEL PLEK IS VOOR HOND (OF ANDERSOM)


Checklist

Komt uw hond voor de eerste keer? lees dan deze checklist even door. 

 

* Lees vooraf altijd de Algemene voorwaarden

* Tijdig inenten: Zorg minimaal 14 dagen voor verblijf dat uw hond de cocktail-enting heeft en minimaal 7 dagen voor verblijf de hondenhoest enting. 

* Neem altijd het inentingsboekje mee, deze blijft bij ons tijdens het verblijf en krijgt u weer mee bij het ophalen van uw hond

* Meld bijzonderheden altijd vooraf: bijvoorbeeld bij fysieke ongemakken (als mank lopen, epileptische aanvallen, allergieën etc.), medicijn gebruik of dieetvoer. 

* Wanneer uw hond loops is kan zij niet komen ! minimaal 4 weken na de 1e dag van de loopsheid mogen honden weer komen.

 

 

* Geef eventueel een vertrouwde geur van thuis mee (in de vorm van een kleedje of kussentje) wanneer uw hond voor het eerst komt. Let op: geef geen dure manden en/of kussens mee, er is een kans dat het gesloopt wordt. 

* Geef uw hond zijn eigen voeding mee per portie of met een maatbeker. Noteer altijd de naam van de hond op de verpakking. (eigen voerbak is niet nodig)

* Breng uw hond met een normale riem en halsband/tuig. Correctie materialen zijn bij ons ten strengste verboden. (dit zijn bijvoorbeeld: wurglijnen/kettingen, halti's, anti-trektuigen etc.) Heeft u deze niet dan hebben wij normale halsbanden/lijnen te koop. 

* Bereid u voor op het ophalen van uw hond. Wees niet teleurgesteld wanneer uw hond rustig is en veel wilt slapen. Uw hond heeft bij ons veel nieuwe indrukken opgedaan, heeft een leuke vakantie gehad en is moe van het spelen  Net als u wilt hij gewoon even bijkomen van zijn uitje.