Reserveren

Reuen

per 1 januari 2024 vangen wij geen intacte reuen meer op. Voor het opvangen van een reu dient hij gecastreerd te zijn. Chemische castratie volstaat ook. 


Proefdag

Bij ons is het draaien van een proefdag verplicht voor honden die nog nooit geweest zijn. (ook voor honden die 1 jaar of langer niet zijn geweest adviseren wij altijd een proefdagje in te plannen). Dit doen we omdat we het welzijn en de veiligheid van de honden voorop willen stellen. We willen niet dat een hond doodsbang in een hoekje zit weg te kwijnen tijdens een verblijf. 

Opvang in roedel vorm kan voor honden heel leuk zijn, maar in het begin ook zeker erg spannend. Wij adviseren altijd minimaal 1 maand voor een verblijf met overnachting een proefdag te boeken zodat wanneer nodig er meer wen dagen in geplant kunnen worden. 

 

Om een proefdag te boeken kun je een account aanmaken en daarlangs een enkele "dagopvang" te boeken. 


Ik ben klant en heb al een account

Bent u al klant van ons en heeft u al een account dan kunt u direct inloggen in ons reserveringssysteem

Ik ben nieuw en heb nog geen account

 

Wilt u online reserveren en heeft u nog geen account van ons reserveringssysteem? Maak dan een account aan via onderstaande knop.Beschikbaarheid

Hieronder zie welke dagen er nog plek vrij is, waar niet of wanneer er nog maar beperkt plek vrij is. 

 

Let wel op dat pas nadat wij de boekingen hebben geaccepteerd deze definitief zijn. Het kan dus voorkomen dat er toch geen plek meer vrij is op een dag. Boek dus altijd ruim van tevoren om teleurstellingen te voorkomen. Wij reageren altijd binnen 48 uur op een boeking. 

 

Pas vanaf 1 oktober 2024 is het mogelijk om te boeken voor 2025. 

Wij werken NIET meer met een wachtlijst. Wanneer we volgens onderstaande agenda vol zitten, zitten we ook echt vol.

 

Wanneer er afmeldingen komen en er weer plek vrij komt zal dat hieronder in de bezettingskalender te zien zijn. Check dus altijd onze site om te kijken of er een plekje vrij is gekomen. 

LET OP: KLIK OP DE GEWENSTE DATUM, WANNEER DEZE ROOD IS KAN HET ZIJN DAT ONS KATTENPENSION VOL ZIT EN ER NOG WEL PLEK IS VOOR HOND (OF ANDERSOM)


Checklist

Komt uw hond voor de eerste keer? lees dan deze checklist even door. 

 

* Lees vooraf altijd de Algemene voorwaarden

* Tijdig inenten: Zorg minimaal 14 dagen voor verblijf dat uw hond de cocktail-enting heeft en minimaal 7 dagen voor verblijf de hondenhoest enting. 

* Neem altijd het inentingsboekje mee, deze blijft bij ons tijdens het verblijf en krijgt u weer mee bij het ophalen van uw hond

* Meld bijzonderheden altijd vooraf: bijvoorbeeld bij fysieke ongemakken (als mank lopen, epileptische aanvallen, allergieën etc.), medicijn gebruik of dieetvoer. 

* Wanneer uw hond loops is kan zij niet komen ! minimaal 4 weken na de 1e dag van de loopsheid mogen honden weer komen.

 

 

* Geef eventueel een vertrouwde geur van thuis mee (in de vorm van een kleedje of kussentje) wanneer uw hond voor het eerst komt. Let op: geef geen dure manden en/of kussens mee, er is een kans dat het gesloopt wordt. 

* Geef uw hond zijn eigen voeding mee per portie of met een maatbeker. Noteer altijd de naam van de hond op de verpakking. (eigen voerbak is niet nodig)

* Breng uw hond met een normale riem en halsband/tuig. Correctie materialen zijn bij ons ten strengste verboden. (dit zijn bijvoorbeeld: wurglijnen/kettingen, halti's, anti-trektuigen etc.) Heeft u deze niet dan hebben wij normale halsbanden/lijnen te koop. 

* Bereid u voor op het ophalen van uw hond. Wees niet teleurgesteld wanneer uw hond rustig is en veel wilt slapen. Uw hond heeft bij ons veel nieuwe indrukken opgedaan, heeft een leuke vakantie gehad en is moe van het spelen  Net als u wilt hij gewoon even bijkomen van zijn uitje.