Trainingen en cursussen


Tijdens onze lessen wordt er goed gekeken naar uw hond, het welzijn van de hond staat bij ons namelijk voorop. Wij schenken veel aandacht aan de opvoeding en het gedrag van uw hond. Kwaliteit, geduld, liefde en gezelligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij leren u graag gedrag van uw hond te herkennen en om er juist op te reageren.

 

Wij trainen volgens een positieve trainingsmethode, hierbij zijn alle vormen van correctie materialen verboden (vb: halti, anti trektuig, slipketting, stroombanden etc.) het gebruik hiervan thuis keuren wij ook niet goed. 

 

Alle soorten en maten honden zijn welkom.  


Cursus aanbod

In de winterperiode geven wij geen groepscursussen 

Privé Lessen

Liever niet in een groep trainen of iets specifieks trainen en geen hele cursus? Wij geven ook privé lessen, deze lessen worden aangepast op de combinatie en de wensen van de eigenaar.

Instroomles

LET OP DEZE LESSEN GAAN IN DE WINTER PERIODE NIET DOOR

 

Deze instroomles is voor iedereen die met zijn hond wilt trainen maar ook gewoon gezellig bezig wilt zijn. 

Naast de basis gehoorzaamheid oefeningen kunnen we tijdens deze lessen ook dieper in gaan op enkele losse oefeningen. 

Ook zullen we regelmatig verschillende onderdelen van de hondensport aanbieden zoals:

 

* Treiball
* Behendigheid

* speuren

* Jachttraining

* rally-O 

* etc...


Mijn opleidingen

Voor hondenscholen vinden wij het behalen van diploma's zeer belangrijk. Als hondentrainer ga je mensen advies geven over opvoeding en begeleiding van hun hond, niets is dan belangrijker dan dat deze adviezen ook kloppen. Er is de laatste jaren veel veranderd op gebied van honden opvoeding en training. Dit is omdat de ervaring is dat de meeste ouderwetse methoden meer kwaad dan goed doen. Opleiding en bijscholing is dus voor een hondentrainer hard nodig. 
Kijk dus altijd goed wanneer je naar een hondenschool gaat welke trainer er voor de groep staat en of hij/zij deskundig is, wat zijn/haar ervaringen en behaalde diploma's zijn en de manier van les geven. Ga bijvoorbeeld eerst eens een proefles mee draaien zodat je kunt zien of de training bij jou en je hond past en niet voor verrassingen komt te staan. 
Nieuwsgierig welke opleidingen ik volg en heb gevolgd? klik dan hier