Onze huisdieren

Lodi

 

Onze speurhond in de dop! Tevens is Lodi onze eerste eigen pup, een leuke uitdaging als je het mij vraagt. Vanaf 10 weken leeftijd zijn we al begonnen met spelenderwijs leren speuren, wat ze echt heel goed oppakt. 

 

Lodi is gek op andere honden en speelt dan ook graag met alle pension gasten en haar steun en toeverlaat Bartje natuurlijk.

 

Vind je het leuk om Lodi haar trainingen en avonturen te volgen? Ze heeft haar eigen Instagram pagina. @lodi.beagle


Bartje

 

Een kruising labrador x border collie (al vind ik hem meer lijken op een curly coated retriever). Is alijd over enthousiast en een echte allemansvriend. Mijn steun en toeverlaat. Bartje is echt altijd gehoorzaam en wilt graag werken. Helaas begint hij een dagje ouder te worden en hebben we zowel de behendigheid als het speuren neer moeten leggen. 

 

Hij is samen met Bailey bij ons gekomen. Helaas is Bailey al even niet meer bij ons. 


Lady Blue

 

 

Een knappe Blue mitted ragdoll dame. Die het liefst de hele dag op schoot hangt. 

Blue en Bella (zie hier onder) zijn dikke maatjes. 

Miss Bella

 

Bella is wat donkerder van kleur dan Blue, zij is Blue mink mitted. Zoals haar naam al doet vermoeden ook een ragdoll dame.

Wappie

 

Ons kleine renpaardje, ofwel gewoon een mini shetlander. Hij is super grappig en voor een shetlander erg braaf. 

Hij is beleerd voor de sulky en vind het prachtig om aandacht te krijgen. 

In 2018 en 2019 heb ik samen met mijn nichtje met hem mee gedaan met ringsteken ook dit was een groot succes hij is DE publieksfavoriet ! 

Helaas (zoals je ziet op de foto) heeft hij een aangeboren scheef voorbeentje waardoor hij nu op 10 jarige leeftijd (geschat) langzaam al wat achteruit gaat. Hierdoor rijden we nu minder met hem. Zo nu en dan vind Hanna het leuk om een rondje op zijn rug te rijden

 

Zion

 

Tijdens mijn zwangerschap van Hanna heb ik mijn rijpaard Cumiek moeten laten inslapen. Doordat ik het erg druk kreeg met de kleine meid is er een hele poos geen rijpaard bij gekomen. Nu beide meisjes wat ouder worden en naar school gaan miste ik het rijden toch wel weer en zodoende is Zion bij ons gekomen. 

 

Zion is een ruin die al veel dressuur wedstrijden gelopen heeft in zijn leven. Hij is dan ook niet de jongste meer. Bij mij mag hij met 'sport pensioen' en lekker genieten van ritjes door het bos en over het strand. 


Frodo

 

Sinds september 2023 woont Frodo bij ons. Het was helemaal nog niet de bedoeling om een nieuwe pony er bij te halen maar Frodo konden wij niet laten staan. 

 

Het is de bedoeling dat Hanna lekker met Frodo gaat rijden en dat we haar gaan beleren voor de wagen zodat we lekker met het gezin rondjes kunnen maken met haar. 

 

Zeg nou zelf is ze geen plaatje?


In memoriam

Bailey (baroquimo's kindley girl)

 

Helaas hebben wij haar 1 mei 2022 moeten laten inslapen. We missen onze grote knuffelbeer enorm !

Bruce

 

Helaas hebben wij onze lieve Bruce al snel na het overlijden van Bailey ook moeten laten inslapen. 

 

Cumiek

 

Mijn grote zwarte vriendelijke reuzen meisje, helaas heb ik haar januari 2020 moeten laten gaan.