Do-it-yourself Trimsalon

Wil je graag zelf je hond wassen of trimmen, maar heeft u zelf de nodige materialen niet? of zit je niet te wachten op alle rommel thuis?

 

Bij ons is het mogelijk om zelf gebruik te maken van onze trimsalon (alleen op afspraak).

 

Voordelen:

  • Geen rommeltje in huis 
  • Juiste materialen (zoals hoog/laag bad en tafel, shampoo, handdoeken, etc.) voor het wassen/trimmen van uw hond
  • U hoeft niet meer op uw knieën te zitten bij uw eigen douche of bad
  • Goede parkeergelegenheid 
  • Wanneer nodig kunnen wij wat tips en tricks geven
  • Ook handig voor honden met gedragsproblemen in de trimsalon om te kunnen oefenen/trainen (wil je dit onder begeleiding dan kun je dit als privé les plannen met Cindy)

Tarieven

Wassen/drogen incl. shampoo  
tot 30 minuten  € 15,00
tot 60 minuten   € 20,00
tot 90 minuten  € 25,00
tot 120 minuten   € 30,00

en verder:

Voor het wassen en drogen van uw hond zetten wij de materialen zoals bad/föhn/handdoeken/etc. voor u klaar zodat u deze direct kunt gebruiken. Er is een gebruiksaanwijzing in de salon te vinden welke stapsgewijs aangeeft hoe u uw hond het best kunt verzorgen. 

 

U dient na gebruik van onze trimsalon deze droog en veegschoon achter te laten. Het verdere reinigen en ontsmetten verzorgen wij. 

 

Gebruik van onze trimsalon is volledig op eigen risico. Wij zijn niet verantwoordelijk voor schade aan of door u of uw hond aan personen of materialen. U dient minimaal WA verzekerd te zijn. 


Het is ook mogelijk om niet alleen je hond te komen wassen maar ook wanneer je liever zelf je hond trimt kun je onze trimsalon huren. 


Trimsalon reserveren

Beschikbaarheid kan variëren doordat wij flexibel werken. Geef aan wanneer je graag gebruik zou maken van de salon dan nemen wij contact met je op over de mogelijkheden. 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Ik ben trimster en zoek trimruimte

Ben je trimster of heb je een ander beroep waarbij je onze trimsalon goed zou kunnen gebruiken? Zoals honden osteopaat, honden fysio etc. ? klik dan hier of neem contact met ons op via het contact formulier.