Trimservice kat

Regelmatig krijgen wij de vraag of ik een kat kan trimmen omdat deze last heeft van bijvoorbeeld klitten. Zelf heb ik niet de kennis omtrent trimmen en gedrag van katten ben ik een samenwerking aan gegaan met Willy Schouwstra en Lisanne Duursma. Zij zijn beide gediplomeerd katten trimster en hebben beide opleidingen gevolgd over katten gedrag. 

 

Willy komt geregeld op Texel en kan dan ook katten trimmen, Lisanne komt vast 1 keer per maand bij ons in de salon om katten te trimmen. 

 

Lees hieronder meer over Willy en Lisanne of bekijk hun eigen website. 


Over Lisanne

Lisanne is 12 mei 2024 op Texel om katten te trimmen

 

Heeft jouw kat last van vachtproblemen zoals klitten en/of vilt en kan je wel wat hulp gebruiken bij de vachtverzorging?

 

Dan nodig ik jullie graag uit voor een kat vriendelijke en vacht besparende trimbehandeling op Texel. Mijn naam ik Lisanne, kattentrimster en eigenaar van Lisanne’s Kattensalon in Anna Paulowna.

 

Reserveer nu je trimbehandeling om zeker te zijn van een plekje, zo zorgen we er samen voor dat jouw kat met een gezonde, klitvrije vacht het voorjaar in gaat.

 

Mocht je meer informatie willen over mij, mijn werkwijze of de tarieven neem dan eens een kijkje op mijn website: www.lisanneskattensalon.nl

 

Voor vragen of het boeken van een trimafspraak kan je mij bereiken via whatsapp/bellen op 06-21406962 of via de mail: lisanneskattensalon@gmail.com

 

Wie weet tot dan! 

 

 

Over Willy

Hoi, leuk dat je meer over mij te weten wilt te komen. Mijn naam is Willy Schouwstra en ik woon in Leeuwarden. Ik hou van dieren. Veel. En van allemaal. Maar er is geen schepsel dat me zo fascineert als de kat. Het karakter en temperament van katten, daar kun je een boek over schrijven. En misschien dat ik dat, met mijn achtergrond in de journalistiek en het onderwijs, ooit ga doen.

 

Voor nu houd ik me op praktisch gebied bezig met katten; ik trim ze zodat hun vacht weer gezond en mooi wordt, heb me gespecialiseerd in hun gedrag om zo te helpen bij het oplossen van (gedrags)problemen en kan je meer vertellen over hun behoeftes en beweegredenen.

 

Alles met maar één doel: zoveel mogelijk katten gelukkig en gezond maken en houden! Ik geniet ervan dier én eigenaar te kunnen helpen. Dat doe ik in Leeuwarden en wijde omgeving, zeg heel Friesland. Ik ben gediplomeerd en werk altijd met het welzijn van de kat als uitgangspunt. Je kunt rekenen op een liefdevolle, respectvolle en professionele aanpak van elk probleem, waarvoor ik ruim de tijd neem.

 

Want zoals Sigmund Freud al zo treffend wist te verwoorden:

Time spent with cats is never wasted!

 

wil je meer informatie over mij? neem dan een kijkje op mijn site www.kattenkenner.nl

 

voor een afspraak kunt u mij bereiken via info@kattenkenner.nl of telefonisch op 06-34274411Het trimmen gebeurt in principe zonder narcose tenzij echt niet anders kan, kunnen wij in overleg en samen werking met een dierenarts uw kat onder narcose behandelen. Het welzijn van de kat staat altijd voorop. Een behandeling is daarom variabel in tijdsduur; deze hangt af van de individuele kat, dienst vachtconditie en karakter.