Honden oppasservice

Gaat u een dagje, paar dagen, weekendje of langer weg en zoekt u een huiselijk oppasadres voor uw hond(en), dan bent u bij mij aan het juiste adres. 

 

Logeer honden verblijven bij ons in de "hondenkamers". Dit zijn ruime verblijven en geen kennels. We hebben 3 van deze hondenkamers. Honden verblijven met maximaal 7 honden in 1 verblijf. Gezellig in de roedel dus. 

 

We proberen de roedels zo te vormen dat klein en groot apart zit van elkaar, maar we proberen ook om leuke koppeltjes te maken zodat honden tijdens hun verblijf lekker kunnen spelen met een maatje. Soms betekend het dus dat er een grote hond tussen de kleintjes wordt geplaats en andersom. Afhankelijk van het karakter en of er wel of geen klik is met de andere honden in de kamer. 

 

In de verblijven staan banken, stoelen, manden en benches zodat honden zelf kunnen kiezen waar ze gaan liggen. Er is 24 uur per dag vers water beschikbaar en afhankelijk van wat de hond gewend is wordt er meerdere keren per dag gevoerd (minimaal 2 keer per dag). 

 

Op het achter terrein is een grote ommuurde tuin waar de honden lekker kunnen buitenspelen. De honden krijgen meerdere keren per dag de mogelijkheid om naar buiten te gaan om lekker te rennen, spelen, snuffelen, graven, zwemmen etc. 

 


proefdag

Bij ons is het draaien van een proefdag verplicht voor honden die nog nooit geweest zijn. (ook voor honden die 1 jaar of langer niet zijn geweest adviseren wij altijd een proefdagje in te plannen). Dit doen we omdat we het welzijn en de veiligheid van de honden voorop willen stellen. We willen niet dat een hond doodsbang in een hoekje zit weg te kwijnen tijdens een verblijf. 

Opvang in roedel vorm kan voor honden heel leuk zijn, maar in het begin ook zeker erg spannend. Wij adviseren altijd ongeveer 1 maand voor een verblijf met overnachting een proefdag te boeken zodat wanneer nodig er meer wen dagen in geplant kunnen worden. 

 

Om een proefdag te boeken kun je een account aanmaken en daarlangs een enkele "dagopvang" te boeken. 


Reuen

per 1 januari 2024 vangen wij geen intacte reuen meer op. Voor het opvangen van een reu dient hij gecastreerd te zijn. Chemische castratie volstaat ook. 


Lees meer....