Let op: wij zijn gesloten van 5 t/m 13 november !

 

Vanaf 28 november is alleen dagopvang mogelijk op de dinsdag, woensdag en donderdag. Andere dagen zullen wij gesloten zijn, er is dan helaas ook geen mogelijkheid voor overnachtingen. 

Honden oppasservice

Gaat u een dagje, paar dagen, weekendje of langer weg en zoekt u een huiselijk oppasadres voor uw hond(en), dan bent u bij mij aan het juiste adres

 

Logeer honden verblijven bij ons in de "hondenkamers". Dit zijn ruime verblijven en geen kennels. We hebben 2 van deze hondenkamers, een grote en een iets kleinere. Honden verblijven met maximaal 10 bij elkaar in 1 verblijf. Gezellig in de roedel dus. 

 

We proberen de roedels zo te vormen dat klein en groot apart zit van elkaar, maar we proberen ook om leuke koppeltjes te maken zodat honden tijdens hun verblijf lekker kunnen spelen met een maatje. Soms betekend het dus dat er een grote hond tussen de kleintjes wordt geplaats en andersom. Afhankelijk van het karakter en of er wel of geen klik is met de andere honden in de kamer. 

 

In de verblijven staan banken, stoelen, manden en benches zodat honden zelf kunnen kiezen waar ze gaan liggen. Er is 24 uur per dag vers water beschikbaar en afhankelijk van wat de hond gewend is wordt er meerdere keren per dag gevoerd. 

 

Op het achter terrein is een grote ommuurde tuin waar de honden lekker kunnen buitenspelen. De honden krijgen meerdere keren per dag de mogelijkheid om naar buiten te gaan. Ook wordt er natuurlijk met de honden gewandeld in het bos of op het strand. 

 

Lees meer