Voeding

Bij Dierverzorging Texel willen we het beste voor uw hond. 

 

Veel kennels en pensions geven alle aanwezige honden dezelfde voeding. Wij doen dit liever niet. Hier vragen we om de eigen voeding mee te geven voor uw hond. Wel hebben wij onze eigen lijn brokken welke wij uw hond kunnen voeren maar deze kunt u ook bij ons kopen. Wanneer uw geen eigen voeding mee geeft en wij uw hond onze brokken voeren rekenen we hier €1,00 per dag voor. 

 

Een verblijf in een vreemde omgeving, met vreemde honden en allerlei nieuwe indrukken kan al best indrukwekkend zijn voor de hond. Wanneer we dan ook nog van voeding gaan wisselen kan dit erg belastend zijn voor het lichaam, dit doen we dus liever niet. 

 

Wel is het van belang dat wanneer uw hond een langere periode verblijft dat hij goed eet. Is uw hond een slechte eter? geef dan altijd wat blik voeding of vlees mee, zo kunnen wij het eten iets lekkerder maken wanneer uw hond slecht wilt eten. Wij beschikken over een koelkast en vriezer voor eventueel vlees/nat voer. 

 

Onder het mom liever te veel dan te kort. Sommige honden kunnen hier de hele dag door actief aan het spelen zijn, wat ze thuis niet doen waardoor ze meer verbranden dan anders. Geef dus liever iets extra mee zodat wanneer je hond lijkt af te vallen wij iets extra kunnen geven om je hond op gezond gewicht te houden. Ook wanneer u door omstandigheden uw hond niet kunt ophalen en deze langer dient te blijven is het fijn dat er voldoende voer aanwezig is. 

 

Heeft uw hond speciale voeding nodig? 

Geef dit dan duidelijk door zodat we er rekening mee kunnen houden (dit geldt natuurlijk ook voor eventuele medicatie). 

 

Vermeld altijd duidelijk de naam van de hond op de verpakking en geef duidelijk aan ons door hoe vaak en hoe veel de hond normaal te eten krijgt. 

 

 

Wist je dat....

Wij onze eigen voeding "Diervoeding Texel" verkopen. Dit zijn zeer uitgebalanceerde voedingen voor ieder type hond. Zo hebben wij brokken voor de normaal actieve hond, de senior hond, de hond met overgewicht of aanleg daarvoor en zelfs voor honden met gevoeligheden (maagdarm/huid en vacht)

 

Daarnaast drogen wij ook onze eigen lams snacks van echt Texels lamsvlees van "hoeve vrij en blij". 

 

Vraag er naar bij ons of kijk in onze online shop