LET OP: van 10 t/m 27 november zijn wij volledig gesloten. Voor zowel hond als kat. 

Katten oppasservice

Zoekt u voor uw kat een tijdelijk verblijf zodat u met een gerust hart een paar dagen/weken weg kunt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Sinds kort zijn wij naast het opvangen van honden ook gestart met het opvangen van katten. 

 

Ons doel is voor zowel de honden als katten hetzelfde, we willen dieren een aangenaam verblijf aanbieden waardoor baasjes met een gerust hart even weg kunnen. We maken geen gebruik van kleine hokjes en/of kennels maar we vangen de katten op in een ruime kattenkamer, die is ingericht speciaal naar de behoeften van de katten. Zo vind je her en der heerlijke slaapplekken, krab-, klim- en klauter mogelijkheden en leuke kat veilige planten. 

 

In eerste instantie zullen wij alleen katten opvangen uit 1 huishouden, zodat we geen vreemde katten bij elkaar hoeven te zetten. Wanneer wij wat meer ervaring hebben opgedaan en wanneer katten het toe laten kunnen we kijken of het mogelijk is meerdere katten bij elkaar te houden. We vragen om eigen voeding mee te geven zodat iedere kat zijn eigen voeding kan krijgen. 

 

Krijgt uw kat medicatie? Ook dat is voor ons geen probleem wij kunnen katten medicatie toedienen zowel tabletjes als injecties bij bijvoorbeeld suikerziekte. We rekenen hier wel een kleine extra bijdrage voor. 

Verplichte vaccinaties

Het is verplicht om uw kat minimaal 7 dagen voor verblijf te laten inenten tegen 

 • kattenziekte
 • niesziekte

Zonder deze vaccinaties kunnen wij uw kat helaas niet opvangen in ons pension. Vaccinaties zijn 1 jaar geldig en mogen tijdens het verblijf bij ons niet verlopen. 

 

U dient het paspoort ook bij ons af te geven wanneer u uw kat brengt, deze krijgt u aan het eind van het verblijf weer mee naar huis. 

 

Wij gaan er van uit dat u zelf zorgt voor een goede ontworming en ontvlooiing. Ook wij kunnen dit voor u toedienen wanneer gewenst, geef dit dan aan bij uw reservering. 


Tarieven

Tarieven per 1 september 2021:

 • 1 kat €11,50 per dag/per kat
 • 2 katten €10,00 per dag/per kat
 • 3 katten €8,50 per dag/per kat
 • 4+ katten €7,00 per dag/per kat

Gereduceerd tarief bij lang verblijf:

 • 4+ weken: 10%
 • 6+ weken: 15%
 • 8+ weken: 20%

Overige kosten:

 • Toedienen medicatie €2,00 p/d
 • ontwormen € 20,00
 • ontvlooien € 20,00
 • bezoek dierenarts €20,00 (kosten van de dierenarts zullen 1:1 doorberekend worden)

Verblijven

Het welzijn van de dieren staat bij ons voorop. We willen katten zo veel mogelijk de ruimte bieden om zo veel mogelijk gedrag te kunnen laten zien waar katten van houden, zoals slapen, eten, drinken, krabben, hoog zitten etc.

 

Katten verblijven hier in een ruime kamer die gezellig is ingericht met bankjes, stoelen, voldoende krab en slaap mogelijkheden en leuke kat veilige planten. Omdat we pas begonnen zijn zullen we gaandeweg misschien nog wat aanpassingen doen naar wens van onze gasten. 

 

Helaas hebben we momenteel nog geen buiten ren, hopelijk kunnen we dit in de toekomst wel realiseren. 


Reserveren

Wilt u graag een plaatsje voor uw kat reserveren? Klik dan hieronder op de link. Sinds kort werken wij met een nieuw reserveringssysteem. U kunt zelf uw dieren bij ons aanmelden en uw boeking aanvragen/wijzigen/annuleren. Wij zullen u uiterlijk binnen 48 uur reactie geven. Pas na ontvangen van de bevestiging is uw reservering definitief.