Instroom les

Loop je met jou hond tegen wat dingen aan? Of wil je gewoon lekker bezig zijn met jou hond? Maar wil je niet vast zitten aan een wekelijkse cursus? Dat kan ! 

 

Iedere donderdag avond om 19.30 uur (vanaf mei t/m ca half september 2024) geven wij een instroom les. Voor deze les kun je per week zelf beslissen of je mee komt doen of niet. Je betaald per week. Je zit dus nergens aan vast. 

 

Tijdens de lessen kunnen we gedrag en training bespreken waar je tegen aan loopt, wat je graag je hond zou leren, oefeningen uitbreiden of verbeteren of nieuwe dingen leren van verschillende takken van de hondensport. 

Data

Van mei tot half september 2024
iedere donderdag om 19.30 uur 

  

Locatie

Den Burg De locatie wordt bekend gemaakt bij aanmelden. 

 

Wie kunnen er mee doen?

* honden van minimaal 6 maanden oud

* honden die sociaal zijn naar mensen en dieren (zo niet neem contact met ons op)

* gezonde honden (geen lichamelijke gebreken)

* honden en baasjes van alle niveaus 

 

Groepsgrootte 

per week verschillend met een minimum van 4 en maximum van 8 combinaties, bij meer aanmeldingen wordt er in 2 groepen getraind

 

Tarief

€ 10,- per les per combinatie

 


Wat houdt deze cursus in

Deze cursussen bestaan uit speelse en energieke lessen waarin verschillende onderdelen van de hondensport aan bod komen. Zo kun je aan alle onderdelen even "snuffelen" of misschien zelfs al iets verder uitwerken. Ook behandelen we natuurlijk de gehoorzaamheid en opvoed oefeningen.

 

Tijdens deze lessen komen verschillende onderdelen van de hondensport aan bod zoals bijvoorbeeld: 

* gedrag en gehoorzaamheid

* behendigheid / agility

* hoopers

* speuren 

* detectie

* jachttraining

* Rally-O

* Treiball

* trucjes 

* etc. 

 

Dit is geen standaard cursus maar iedere keer iets anders! Een leuke uitdaging voor jou en je hond om samen aan de slag te gaan en te kijken waar jullie kracht ligt en dingen waar je tegen aan loopt beter te kunnen begrijpen en trainen. 

 

Hierbij draait het volledig om samenwerken met je hond, en wat is nou leuker dan samen met je hond werken ?!

Leeftijd en inentingen

Honden vanaf 6 maanden leeftijd kunnen mee doen aan deze lessen. Voor 6 maanden adviseer ik om eerst een puppycursus te volgen. (is deze er niet op dit moment? laat het ons weten mogelijk zijn er instroomlessen waar je wel aan mee kunt doen)

 

Let op is jou hond niet altijd sociaal naar andere honden? geef dit dan bij ons aan zodat we hier de les op kunnen aanpassen. Soms wordt er ook los gewerkt met de honden die dat kunnen. 

 

Honden moeten volgens schema zijn ingeënt en regelmatig ontwormd en tegen vlooien behandeld worden. 

Regels

Je hoeft je voor deze lessen niet in te schijven voor een x aantal lessen. Je kunt per les aangeven (in de daarvoor bestemde groepsapp) of je komt. 

 

Tarief is €10,- per les dit dien je per betaalverzoek of contant te betalen voor of na de les. 


Aanmelden

Voor deze lessen heb ik een groepsapp aangemaakt voor de gene die mee willen doen. Je kunt je door middel van een Whatsapp berichtje naar mij aanmelden (06 127 692 60). Ik voeg je dan toe in de groepsapp.

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat er uitgebreid gekletst wordt in deze groepsapp. Enkel aanmelden kan via deze app. Wanneer je niet komt hoef je dat niet te melden (om het overzichtelijk te houden).

Ook mogen eventuele foto's en filmpjes gedeeld worden via deze groep.