Trimservice hond

Voor het trimmen van uw hond kunt u bij mij terecht. 

 

Het trimmen is altijd afhankelijk van het soort hond en het type vacht. De duur van de behandeling hangt af van wat er gedaan moet worden en in welke toestand de vacht is. 

Voor het wassen van honden heb ik momenteel nog geen geschikte ruimte helaas dus dit kan ik niet doen. Dit is voor in de toekomst wel een wens van mij. 

 

Ik trim momenteel in de entree van mijn pension. Ik kom niet aan huis om te trimmen. Grotere rassen (lees newfoundlander, leonberger, grote bernersennen honden etc.) kan ik helaas niet doen doordat ik nog geen vaste trimtafel heb waar ze op kunnen staan. (mocht je willen weten of wij uw hond wel kunnen trimmen neem dan gerust contact met ons op)

 

Ik reken voor het trimmen minimaal €35,00 p/u voor een normaal en goed onderhouden vacht. Afhankelijk van de behandeling, type vacht en toestand van de vacht kan de prijs dus variëren dit kunnen wij op voorhand zonder uw hond gezien te hebben dus ook niet precies aangeven. 

 

Wanneer de vacht erg vervilt is en/of in de knoop zit zal er een toeslag bovenop het uurtarief gerekend worden. Ook dient u uw hond goed te behandelen tegen vlooien (en wormen) wanneer ik tijdens het trimmen vlooien tegen kom zal ik hiervoor ook een toeslag rekenen, dit i.v.m. het extra moeten ontsmetten van mijn materiaal en ruimtes om verdere besmettingen te voorkomen. 

 

Wassen doen wij momenteel dus nog niet, wij hopen dit in de toekomst wel te kunnen aanbieden.

 

 

Voor een afspraak bij mij kunt u onderstaand formulier invullen. 


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.