Trimservice hond

Voor het trimmen van uw hond bent u bij ons aan het juiste adres !

 

Het trimmen is altijd afhankelijk van het soort hond en het type vacht. De duur van de behandeling hangt af van wat er gedaan moet worden en in welke toestand de vacht is. 

 

Momenteel ben ik (Cindy) zelf met verlof i.v.m. de geboorte van onze dochter. In ieder geval tot en met 20 maart. Daarna ga ik rustig aan weer beginnen met het opvangen en trimmen van honden. 

Maaike van Tatenhove heeft onderhand (al voor mijn verlof) al heel wat ervaring op gedaan en geleerd wat betreft trimmen. Zij zal in mijn verlof periode alle honden van mij overnemen om te trimmen. Ook na mijn verlof zal maaike veel honden blijven trimmen zodat ik mij meer kan richten op voeding en gedrag van honden. 

 

Inmiddels is de nieuwe trimsalon gereed en kunnen wij ook honden wassen, in de toekomst is het ook mogelijk om uw hond te laten wassen na verblijf in het pension of om zelf gebruik te maken van ons speciale honden bad. 

 

Het wassen van de honden doen wij uitsluitend met shampoo's van het merk Hownd. Alle Hownd verzorgingsproducten bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten, gezonde en helende essentiële oliën, ze zijn pH neutraal, mild voor huid en haar en bovendien ook helemaal vegan! 

 

Wij hebben gekozen voor de producten van Hownd omdat wij net als zij tegen dierenmishandeling zijn! Alle producten zijn dierproefvrij en 'Leaping Bunny' gecertificeerd door Cruelty Free International. 

 

Het resultaat!? Een mooi uitziende, gezonde, lekker ruikende, vrolijke hond!

 

Ook hebben wij een klein assortiment van Hownd te koop zodat u thuis ook kunt genieten van een heerlijk frisse, lekker ruikende hond ! Zowel verkrijgbaar in de salon als via onze online shop.

 

Tarieven voor het trimmen van uw hond*

Tarieven per december 2021

  volledige trimbehandeling wassen en drogen nagels knippen halve trimbehandeling
Kleine hond (tot 10 kg) vanaf € 50,00 € 20,00 € 5,00  vanaf € 40,00
Middel grote hond (10 tot 20 kg) vanaf € 55,00 € 25,00 € 5,00 vanaf € 45,00

Grote hond (20 tot 40kg)

vanaf € 60,00 € 30,00 € 5,00 vanaf € 50,00

Extra grote hond (vanaf 40kg)

Vanaf €70,00 € 35,00 € 5,00 vanaf € 60,00

Een volledige trimbehandeling bestaat uit: 

  • Wassen 
  • Drogen
  • Knippen/scheren/plukken (afhankelijk van de wensen en vacht)
  • Nagels knippen
  • Oren schoonmaken
  • Ogen schoonmaken

 

Een halve trimbehandeling bestaat uit: 

  • Knippen/scheren/plukken (afhankelijk van de wensen en vacht)
  • Nagels knippen
  • Oren schoonmaken
  • Ogen schoonmaken

* De prijzen voor trimbehandelingen zijn VANAF prijzen. De kosten voor het trimmen hangen af van de toestand van de vacht van uw hond. Voorafgaand aan de trimbeurt zullen wij bekijken wat de beste behandeling is voor de vacht van uw hond en een inschatting maken voor de kosten van de trimbehandeling. 

Bij extreme vervilting/klitten of vlooien zullen wij een extra toeslag rekenen bovenop de afgesproken prijs, omdat wij hier meer werk aan hebben om de behandeling voor de hond zo prettig mogelijk te maken en in geval van vlooien zullen wij de ruimtes moeten ontsmetten om verdere besmetting te voorkomen. 

 


Een afspraak maken?

Om een afspraak te maken voor het trimmen kunt u gemakkelijk gebruik maken van onderstaand formulier. Mocht u liever willen bellen of via whatsapp een afspraak maken kan dat ook via 06-12769260


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.