Trimservice hond

Voor het trimmen van uw hond kunt u bij mij terecht. Let wel op, wanneer een hond het trimmen als niet prettig ervaart en hij/zij hier in pension komt kunt u misschien beter even verder kijken naar een andere trimster zodat uw hond mij en het pension niet gaat koppelen aan een nare trimervaring. 

Mocht u niet weten hoe uw hond reageert kunnen we het altijd proberen. Mocht het niet gaan dan zal ik daarin duidelijk zijn en u door verwijzen naar een andere trimster. 

 

Het trimmen is altijd afhankelijk van het soort hond en het type vacht. De duur van de behandeling hangt af van wat er gedaan moet worden en in welke toestand de vacht is. 

Voor het wassen van honden heb ik momenteel nog geen geschikte ruimte helaas dus dit kan ik niet doen. 

 

Ik trim momenteel in de entree van mijn pension (we zijn nog druk aan het verbouwen). Ik kom niet aan huis om te trimmen. Grotere rassen kan ik helaas niet doen doordat ik nog geen vaste trimtafel heb waar ze op kunnen staan.

 

Ik reken voor het trimmen minimaal €35,00 p/u voor een normaal goed onderhouden vacht. Afhankelijk van de behandeling en type vacht. 

 

Wanneer de vacht erg vervilt is en/of in de knoop zit zal er een toeslag bovenop het uurtarief gerekend worden. Ook dient u uw hond goed te behandelen tegen vlooien (en wormen) wanneer ik tijdens het trimmen vlooien tegen kom zal ik hiervoor ook een toeslag rekenen, dit i.v.m. het extra moeten ontsmetten van mijn materiaal en ruimtes. 

 

Wassen doen wij niet, die mogelijkheid hebben we momenteel nog niet. 

 

 

Voor een afspraak bij mij kunt u het best even het onderstaand formulier invullen. 


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.