Welkom bij Dierverzorging Texel !

De enige huiselijke honden en katten opvang op Texel, waar het dierenwelzijn voorop staat !

 

Ons doel is om uw hond of kat tijdens uw afwezigheid optimaal op te kunnen vangen in een omgeving die past bij het dier. Voor zowel de honden als katten werken wij met ruime verblijven zonder kennels of kleine hokjes, waar uw dier van alle vrijheid en gezelligheid kan genieten.  

 

Naast de mogelijkheden voor opvang van uw hond of kat bieden wij ook trimservice, voedingsadvies, trainingen en cursussen aan. 

 

Bekijk ook eens onze webshop. 


Nieuws

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? vink dan 'ja' aan in je account bij de nieuwsbrief of ga naar onze nieuws pagina op onze site. 

Texel Dog Box !

Eindelijk staat hij online, onze super toffe Texel Dog Box. Een verrassingsbox vol met speeltjes, snackjes en een verrassing en dat alles met een Texels tintje.

Mannen met ballen.. 

Per 1 januari 2024 nemen wij geen intacte reuen meer aan in ons pension. 

Over mij

Mijn naam is Cindy de Ridder, ik woon samen met mijn vriend Tom, onze dochters Hanna en Lauren en onze huisdieren in een vrijstaande woning net buiten den Burg op Texel. Shop


Honden oppasservice

Wanneer u een dagje, een weekend, een weekje of zelfs langer van huis gaat kunt u uw hond niet altijd met u mee nemen. Bij ons kunt u uw geliefde viervoeter met een gerust hart achter laten. 

Kattenoppasservice

Bent u opzoek naar een fijn huiselijke oppasadres voor uw geliefde kat(ten)? Neem dan eens een kijkje op onze pagina over het kattenpension. Chippen en registreren

Is uw hond, kat of ander huisdier vermist? Dan is het fijn als het dier weer met u herenigd kan worden. Door uw dier te chippen en te registreren bij een databank kunnen gevonden huisdieren gemakkelijk worden terug gebracht bij de eigenaren. Wij kunnen uw chip registratie controleren en in orde maken of uw kat voorzien van een nieuwe chip. 

Trimservice

Een knip, pluk of borstelbeurt? Ook voor het trimmen van uw hond bent u bij ons aan het goede adres. 

 

Ook voor het knippen van alleen de nagels of voetjes kunt u een afspraak maken. 

 

LET OP: wij nemen enkel Texelse klanten aan 

Wachttijd momenteel: ca 6 weken

Trainingen en cursussen

Momenteel geven wij instroomlessen waarbij je dus niet vast zit aan een x aantal keer wekelijkse cursus.