Roedelwandelingen

Wij organiseren voor alle honden op Texel, wonend of op vakantie bekend bij ons of niet, gezellige roedelwandelingen. 

 

Iedereen (met een sociale hond) die mee wilt wandelen is welkom. De duur van de wandelingen zijn wisselend, afhankelijk van de groep, het weer, etc.  We lopen routes waar honden lekker los mogen lopen. Let wel op je blijft zelf verantwoordelijk voor jou hond. Zorg dat andere (aangelijnde) honden/dieren geen overlast hebben van jou hond en ruim ontlasting op. 

 

Loopse honden kunnen helaas niet mee en bij twijfel of je hond los kan lopen kun je gebruik maken van een lange lijn die heb ik ook te leen (geef wel even aan, dan kan ik extra mee nemen) en ik heb ook eventueel gps-trackers te leen (vraag dit altijd van tevoren even zodat ik voldoende opgeladen gps-trackers mee kan nemen. 

 

Uiteraard zullen met deze wandeling wisselend onze eigen honden maar ook de oppas honden die hier verblijven (ook wisselend) mee lopen. 

Leuk dus wanneer jou hond ook af en toe komt spelen/logeren hier. Veel honden kennen elkaar al en zullen dus leuk kunnen spelen, nog een bijkomstigheid is dat je misschien wel het baasje leert kennen van het beste maatje van jou hond en vaker kunt afspreken om gezellig samen te gaan wandelen bijvoorbeeld. Samen is toch altijd leuker dan alleen zowel voor baas als hond. 

 

Ik zal hieronder locatie en tijdstip plaatsen voor de wandelingen. 


Wandelingen

Helaas is het i.v.m. de maatregelen rondom het corona virus niet mogelijk om in grote groepen te gaan wandelen. Laat dus even weten of je mee wilt dan passen we de groepjes aan zodat we met klein gezelschap toch een gezellige wandeling kunnen maken en de honden weer heerlijk kunnen rennen en spelen!

 

Omdat de communicatie makkelijker loopt via whatsapp nu i.v.m. alle maatregelen kan ik je toevoegen in een groepsapp, hierin vermeldt ik tijd en locatie en afhankelijk van de hoeveelheid animo zullen we de groep splitsen. 

 

Wil je mee lopen stuur dan even een appje met je naam, naam van je hond ras en leeftijd naar 0612769260