Roedelwandelingen

Wij organiseren voor alle honden op Texel, wonend of op vakantie bekend bij ons of niet, gezellige roedelwandelingen. 

 

Iedereen (met een sociale hond) die mee wilt wandelen is welkom. De duur van de wandelingen zijn wisselend, afhankelijk van de groep, het weer, etc. (meestal ongeveer 1 uur). We lopen routes waar honden lekker los mogen lopen. Let wel op je blijft zelf verantwoordelijk voor jou hond. Zorg dat andere (aangelijnde) honden/dieren geen overlast hebben van jou hond en ruim ontlasting op. 

 

Is je hond loops? dan zou ik in dit geval kiezen om niet mee te lopen het kan zomaar zijn dat er intacte reuen mee lopen die los lopen. De loopsheid duurt in ieder geval 3 weken soms is een 4e week thuis houden verstandig i.v.m. belaagd worden door reuen.

Twijfel je of jou hond los kan lopen? Gebruik dan een lange lijn (die heb ik eventueel ook te leen, geef wel even aan dat je die wilt lenen dan kan ik er 1 extra mee nemen) Eventueel heb ik ook gps-trackers te leen (vraag dit altijd van tevoren even zodat ik voldoende opgeladen gps-trackers mee kan nemen. 

 

Uiteraard zullen met deze wandeling wisselend onze eigen honden maar ook de oppas honden die hier verblijven (ook wisselend) mee lopen. 

Leuk dus wanneer jou hond ook af en toe komt spelen/logeren hier. Veel honden kennen elkaar al en zullen dus leuk kunnen spelen, nog een bijkomstigheid is dat je misschien wel het baasje leert kennen van het beste maatje van jou hond en vaker kunt afspreken om gezellig samen te gaan wandelen bijvoorbeeld. Samen is toch altijd leuker dan alleen zowel voor baas als hond. 

 

Ik zal hieronder locatie en tijdstip plaatsen voor de wandelingen. 


Wandelingen

 

Oudejaarswandeling 2022

31 december 13.00 uur paal 9 (verzamelen op de parkeerplaats)

Let op tijdens deze wandeling is er kans dat het erg druk zal zijn. Is jou hond niet gewend in een grote groep te lopen, houd hem dan eerst aangelijnd en maak eventueel gebruik van een gps tracker. Je bent en blijft zelf verantwoordelijk voor jou hond. 

 

Tijdens de wandelingen is het toegestaan om foto's en filmpjes te maken. Mocht je deze op sociale media willen zetten vraag dan altijd even aan alle aanwezigen of ze hier oké mee zijn. Plaats nooit zomaar foto's van andere mensen op sociale media.