Roedelwandelingen

Ik kreeg veel de vraag om wandelingen te organiseren voor alle pension honden ik heb de keuzes dinsdag middag en donderdag ochtend voorgelegd. De keuzes tussen de dinsdag middag en donderdag ochtend wandelingen zijn dusdanig verdeeld dat we gewoon 2x per week gaan wandelen. 


Iedereen (met een sociale hond) die mee wilt wandelen is welkom. We lopen ongeveer 1 uur per wandeling. Soms iets langer soms iets korter. We lopen routes waar honden lekker los mogen lopen. Let wel op je blijft zelf verantwoordelijk voor jou hond. Zorg dat andere (aangelijnde) honden/dieren geen overlast hebben van jou hond en ruim ontlasting op. 


Loopse honden kunnen helaas niet mee en bij twijfel of je hond los kan lopen kun je gebruik maken van een lange lijn die heb ik te leen (geef wel even aan, dan kan ik extra mee nemen) en ik heb eventueel gps trackers te leen. 


Uiteraard zullen met deze wandeling wisselend onze eigen honden maar ook de oppas honden die hier verblijven (ook wisselend) mee lopen. 

Leuk dus wanneer jou hond ook af en toe komt spelen/logeren hier. Veel honden kennen elkaar al en zullen dus leuk kunnen spelen, nog een bijkomstigheid is dat je misschien wel het baasje leert kennen van het beste maatje van jou hond en vaker kunt afspreken om gezellig samen te gaan wandelen bijvoorbeeld. Samen is toch altijd leuker dan alleen zowel voor baas als hond. 


Ik zal per week aan geven waar en hoe laat we verzamelen. 

Wandelingen

Momenteel doe ik i.v.m. mijn zwamgerschap geen roedelwandelingen. Maar... goed nieuws, Marloes neemt de roedelwandelingen op zich ! 


Dinsdag 16 januari om 14 uur start de eerste wandeling vanaf het turfveld ! 


Daarna zullen de wandelingen op dinsdag om 14 uur en donderdag om 11 uur zijn. Hou de site en facebook pagina in de gaten voor de lokatie. 


🐾🐾🐾🐾

Fotos !